Novosti iz “TOŠK”-a.

Jesenji prvak 2. lige “Centar”, naš “TOŠK”  spreman je za nastavak šampionskog puta. U kratkom vremenu, odigrane su 4 utakmice, posljednja u nedjelju, na gostovanju kod člana Kantonalne lige ZDK, ekipe NK “Vis” iz Kosove. Pored nekoliko izglednih prilika ostvarena je minimalna pobjeda a gol za “TOŠK” postigao je Skulić.

Prema riječima Šefa struke Remetića, tokom priprema radilo se pakleno, snaga će biti osnov trke za titulu a znajući pojedinačne tehničke predispozicije naših igrača, ne bi smjelo biti problema. 

Redovna Izborno-izvještajna Skupština kluba zakazana je za danas (utorak, 07.03.2017. godine), mjesto održavanja Skupštine je “Villa Ukus” u Bukvi,  sa početkom u 17 sati. Izvršiće se izbori za sve funkcije u klubu te prezentovan Izvještaj o radu Upravnog odbora u proteklom periodu, kao i Plan rada i Finansijski plan za 2017. godinu.

A već ovog vikenda početak je proljetnog dijela sezone. “TOŠK” u subotu gostuje u Zavidovićima, kod najstarije ekipe u ligi NK “Krivaja”, gdje će imati podršku svojih vjernih “Atomaca”, koji će sigurno pohrliti u Zavidoviće, da naprave atmosferu kao na svojim “Lukama”.

 

O Sportski savez Opcine Tesanj