Sportski godišnjak 2017.

Sportski savez općine Tešanj i u ovoj godini organizuje manifestaciju „Izbor sportiste godine općine Tešanj 2017.“ koja će se održati dana 27.12.2017. godine (srijeda) u Sportskoj dvorani JU „SRC“ Tešanj, sa početkom u 18,00 sati. Takođe, biće upriličen i drugi broj biltena – Sportski godišnjak općine Tešanj, u kojem će se na ilustrativan način  prikazati informacije i aktivnosti sportskih klubova i udruženja sa sportskim predznakom sa područja općine Tešanj, koji su udruženi u članstvo Sportskog saveza, kao i podaci o najuspješnijim sportistima u 2017. godini.

 Sportski godišnjak će ove godine biti besplatan za sve klubove, budući da su sredstva obezbjeđena iz Budžeta Općine Tešanj, koja je generalni pokrovitelj ove manifestacije kao i svih sportskih dešavanja i sporta uopće na području naše općine.

Ovom prilikom pozivamo sve članove Sportskog saveza općine Tešanj, koji žele da svoj klub – udruženje predstave u biltenu, sa aktivnostima u 2017. godini, da podatke dostavljaju isključivo na naš e-mail, sportskisaveztesanj@hotmail.com  i to u digitalnoj formi (tekst u wordu, digitalne fotografije, bez skeniranja sadržaja).

Dostavljeni materijal treba da sadrži tekstualni-opisni dio sa jednom ili dvije digitalne fotografije veće rezolucije, te logo kluba, da sve može stati na jednu stranicu A4 formata. Tražene podatke potrebno je dostaviti što prije, a najkasnije do do petka, 15.12.2017. godine. Nakon ovog roka priloge neće biti moguće uzeti u razmatranje jer idu u tehničku obradu i štampanje.

 

 

O Sportski savez Opcine Tesanj