Liga mladih ZDK za košarkaše – Nastavak takmičenja: 8. kolo.

Vikend pred nama donosi nam nastavak takmičenja košarkaške Lige mladih ZDK, u kojoj se takmiče omladinske selekcije naših klubova: Košarkaškog kluba “Gradina” Tešanj, Ženskog košarkaškog kluba Tešanj i Košarkaškog kluba “Basketball Heroes” Tešanj.

Budući da se u ovoj ligi određene ekipe takmiče sa jednom ili dvije selekcije, tako je i raspored utakmica kombinovan pa ekipe koje imaju sve selekcije u jednom kolu mogu imati različite rasporede po selekcijama.

U osmom kolu, očekuje nas međusobni susret pionirskih selekcija naših klubova KK “Gradina” Tešanj  i KK “Basketball Heroes” Tešanj,  dok će ostale selekcije “Gradine” (pioniri, kadeti i juniori) odmjeriti snage sa vršnjacima iz KK “WBS” Teslić. Utakmice se igraju u subotu, 20.01.2018. godine, u fiskulturnoj sali Osnovne škole “Huso Hodžić” u Tešnju, sa početkom u 10:00 sati.

Muške selekcije ŽKK Tešanj (kadeti i juniori) u ovom kolu gostuju kod ekipe KK “Kakanj”, utakmice se takođe igraju u subotu, 20.01.2018. godine, u sportskoj dvorani u Kaknju, sa početkom u 12:30 sati (kadeti) i u 14:00 sati (juniori).

Sretno.

O Sportski savez Opcine Tesanj