Održana redovna godišnja skupština odreda.

Dana 4.3.2018.godine u sali Lovačkog doma u Tešnju,održana je redovna izvještajna godišnja skupština našeg odreda.Skupštinu je otvorio Sinan Roša.Intonirana je himna izviđača,a onda smo odali počast izviđačima i planinkama našeg odreda koji su preselili na onaj,bolji svijet. Skupština je imala dva dijela radni i svečani.Jednoglasno su usvojeni Izvještaji o radu odreda te financijski izvještaj za 2017 .godinu.Iste izvještaje prezentirao je Mujo Pobrić,starješina odreda.Usvojeni su predloženi Planovi rada te financijski plan za 2018.godinu.Iste je prezentirala Alma Pobrić,članica štaba.Skupština je iskazala zahvalnost starješini odreda i članovima štaba za izuzetno dobar rad u prethodnom periodu.
U drugom dijelu Skupštine upriličena je dodjela Zahvalnica i Pohvala za članove odreda koji su u 2017 godini pruzili najviše.Hvala svima na doprinosu koji su pokazali u radu odreda.
Predstavnici jata “Vrapčići” dodijelili su osmomartovske čestitke članicama našeg štaba.Hvala najmlađim članovima odreda.

https://www.facebook.com/izvidjaci.tesanj/posts/10156167862471624

O oicrnivrh.org