Kvadrat za poligon Mrkotić.

Nakon izvršene analize stanja postojeće infrastrukture u Mjesnoj zajednici Mrkotić, izraženih potreba naše djece i mladih za organizacijom kulturnih i društvenih događaja i bavljenjem sportskim aktivnostima, uz konsultacije sa Savjetom Mjesne zajednice Mrkotić, Upravni odbor Omladinskog udruženja „Mladi Mrkotić“ donio je  odluku o pokretanju akcije za skupljanje novčanih sredstava za izgradnju poligona kod jezera Mrkotić.

Akcija nosi naziv „KVADRAT ZA POLIGON MRKOTIĆ“. Cijena jednog kvadrata iznosi 50,00 KM. Lokacija za izgradnju poligona je parcela zemljišta u vlasništvu Mjesne zajednice, kod jezera Mrkotić. Urađeno je i Idejno rješenje, a izgradnja poligona će se realizovati u više faza, shodno raspoloživim novčanim sredstvima.

Iz ovog udruženja pozivaju sve zainteresirane da podrže i pomognu ovu akciju, u skladu sa mogućnostima. Svojom žiralnom uplatom novčanih sredstava prema Mjesnoj zajednici Mrkotić postajete dio uspješne priče društveno odgovornih preduzeća i pojedinaca koji su podržali i pomogli insfrastrukturni razvoj u našoj sredini.

Sve uplate će biti javno objavljene na facebook stranici:  https://www.facebook.com/mladimrkotic/

Transakcijski račun za uplate je 101-160-007-265-6062,
Svrhe uplate: „Donacija za poligon Mrkotić“,
Primalac: Mjesna zajednica Mrkotić.

Kontakt osobe zadužene za realizaciju opisanih aktivnosti:

  • Omer Ramić – 061/265-998 (predsjednik Savjeta MZ Mrkotić),
  • Nusmir Ganjgo – 062/733-732 (Predsjednik Omladinskog udruženja MLADI MRKOTIĆ),
  • Besim Sejdić, 061/250-234 (volonter-aktivista)

O Sportski savez Opcine Tesanj