Karate klub “Unija” Tešanj učesnik karate kampa u Ajdinovićima.

Članovi i takmičari našeg Karate kluba “Unija” Tešanj učestvuju na Karate kampu “Ajdinovići 2019”, koji se održava od 05. do 09. Avgusta u Sportsko rekreacionom centru Ajdinovići, u tehničkoj organizaciji Karate kluba “Perfekt” Sarajevo.

Na ovom karate kampu učestvuju: Harun Mulabdić, Faris Huskić, Rijad Rošić, Hasan Kovačević, Zemir Lugonić, Ensar Bašić, Adnan Sinanović i Amir Mehuljić.

Takmičari su oduševljeni prelijepim ambijentom koji nudi ovaj kompleks, kao i treninzima na kojima učestvuju (kondicioni treninzi, škola plivanja, treninzi u katama i borbama), kao i uraznim drugim aktivnostima.

Glavni instruktor kampa je magistar sporta i dugogodišnji reprezentativac BiH u borbama, trenutni selektor Karate reprezentacije BiH Armin Topalović, dok je Glavni instruktor kampa za kate naš trener, majstor karatea Crni pojas 3. DAN, licencirani trener i Balkanski sudija Almir Glavić.

Kamp protiče u najboljem redu, a učesnici kampa će po završetku od organizatora dobiti certifikat o učešću i učesničku medalju kampa.

 

O Sportski savez Opcine Tesanj