Turnir mjesnih zajednica u malom nogometu, streljaštvu i stonom tenisu.

Javna ustanova „Sportsko rekreacioni centar“ Tešanj, uz pokroviteljstvo Općine Tešanj, organizuje šesti turnir mjesnih zajednica općine Tešanj u malom nogometu, streljaštvu i stonom tenisu. Za stoni tenis i streljaštvo, pored ekipnog, biće organizovano i pojedinačno takmičenje.

Otvorenje turnira je planirano za dan 25.12.2019.godine, (srijeda) u sportskoj dvorani JU “SRC“ Tešanj, sa početkom u 18:00 sati. Termini za odigravanje utakmica bit će organizovani u satnici prilagođenoj poslije radnog vremena, tj. radnim danima utakmice se igraju poslije 17:00 sati, a vikendom po dogovoru. Igrači koji predstavljaju mjesnu zajednicu moraju biti mještani mjesne zajednice koju predstavljaju: po prijavi prebivališta (CIPS dokument).

Učešće na turniru je besplatno, a svaka mjesna zajednica može prijaviti dvije ekipe za nogomet, te po jednu ekipnu prijavu za streljaštvo i stoni tenis (pojedinačno za streljaštvo i stoni tenis je neograničen broj).

Ekipa za nogomet, broji minimalno 7, a maksimalno 12 igrača, bez ograničenja u godinama starosti.

Ekipu za streljaštvo čine 3 člana (može mješano muško-žensko), bez ograničenja u godinama starosti.

Ekipu za stoni tenis (igra u parovima) čine 2 igrača, bez ograničenja u godinama starosti.

Za pojedinačno takmičenje u streljaštvu i stonom tenisu može se prijaviti neograničen broj igrača iz svih MZ općine Tešanj starosti do 30 godina.

Potvrdu za učestvovanje mjesna zajednica sa ovjerenom i popunjenom tabelom, treba da dostavi u dvoranu ili na mail: [email protected], ili fax: 032/651-500, najkasnije do 19.12.2019. godine.

Za sve dodatne informacije obratiti se na mail: [email protected] ili na telefon
032/651-500, a pravila turnira mogu se pogledati na stranici www.dvorana-tesanj.com

 

O Sportski savez Opcine Tesanj