Pobjednica Hayat produkcije Song Battle je Medina Hadžić

HP Song Battle u organizaciji Hayat Produkcije izazvao je interesovanje kod velikog broja amaterskih pjevača. Ideja koja stoji iza takmičenja jeste podrška mladim ljudima koji su talentovani i žele da napreduju. Pobjednik osvaja svoju pjesmu koja će ga, sigurni smo, pogurati u njegovoj daljoj karijeri.

Organizovali smo ovo takmičenje da otkrijemo nove talente, promovišemo autorski rad i da otkrijemo male izvođače. Htjeli smo da im damo šansu jer se upravo tu često kriju najveći talenti, rekao nam je producent Arel Češljar, čija ideja je i bila kreiranje ovog takmičenja.
Glasanje za HP Song Battle trajalo je sedam dana. Takmičari su za to vrijeme vršili promocije svog rada i svog talenta.

Budući da je Hayat Produkciji kako ističu  najvažnija fer igra, i da nisu mogli  mogli zažmiriti na promovisanje svog rada koje nije adekvatno, njihov stručni tim ljudi odlučio je da imaju i pobjednika Produkcije. Ovog puta simpatije je osvojila Medina Hadžić iz Tešnja. Medinin glas i trud je prepoznat i pored pobjednika publike,Hayat produkcija će Medinu nagraditi pjesmom.

Izuzetno sam sretna zbog odabira Hayat produkcije ali naravno i publike koja me podržala,iako sam na facebook stranici Hayat Production imala preko 25.000 pregleda produkcija je računala samo preglede na youtubu koji je bilo 10.000. Reakcija publike ja fantastična i drago mi je što sam na ovakav način predstavila sebe i svoj grad Tešanj, što sam i pokazala kroz pjesmu i spot koji je sniman na tešanjskoj tvrđavi. 

Moram se zahvaliti prvenstveno svojoj prijateljici Zerini Kahrimanović koja me nagovorila da se prijavim za HP Song Battle, zatim izuzetnom muzičkom producentu Gordanu Dizdareviću Grk koji je svoj studio stavio na raspolaganje meni kao svoju drugu kuću, zatim mom prijatelju i fantastičnom umjetniku  koji je snimio ovaj divni spot na tešanjskoj tvrđavi, Narcisu Haliloviću i naravno mom dobrom prijatelju Harisu Agiću koji je preuzeo organizaciju ovog malog ali dušom velikog projekta na sebe da sve bude za čistu desetku. 

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *