Poziv svim slobodnomislećim građanima općine Tešanj

Dosljedno s karakterom
Dosljedno s karakterom

Cijenjeni građani, pred nama su još jedni Lokalni izbori, još jednom imamo mogućnost da biramo i budemo odgovorni za budućnost nas i naše djece.

Ulog je prevelik da 15. novembra ostanemo kući, ulog su 4 godine vremena naših života, vremena kojeg je sve manje.

Imajući u vidu epidemiološku situaciju SDPBiH Tešanj se odlučio da ove godine ne održava predizborne skupove, iskoristili smo ovo vrijeme predizborne kampanje da razgovaramo sa građanima, prođemo kroz gotovo sve naše mjesne zajednice i saslušamo probleme svih slojeva našeg društva uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Čovjek koji je osporavao volonterima u mjesnim zajednicama da volonterski obnašaju treći mandat se zdušno prihvatio mogućnosti da ponovo bude Načelnik i to ni manje ni više nego treći put uz visoka primanja i sve privilegije koje ta pozicija nosi. Krajnje licemjerno pa makar to dolazilo i od trenutnog načelnika Suada Huskića.

Pozivamo sve slobodnomisleće građane općine Tešanj, radnike, težake, mlade ali i one starije, udruženja građana ali i privrednike kojima je dosta da neko drugi odlučuje u njihovo ime da podrže Edina Hasaničevića, kandidata SDPBiH Tešanj za Načelnika općine Tešanj.

Posebno pozivamo sve druge političke subjekte, koji nemaju svog kandidata za Načelnika općine Tešanj a koji su nam davali podršku tokom kampanje, da skupe hrabrost i daju podršku kandidatu SDPBiH Tešanj Edinu Hasaničeviću. Pokažite da ste opozicija trenutnom stanju, pokažite da želite promjene.

U protekle četiri godine Klub vijećnika SDPBiH u Općinskom vijeću Tešanj je djelovao kao opozicija, ali smo podržavali kvalitetne projekte koji su u interesu građana općine Tešanj. Povjerenje u naše vijećnike je potpuno, to najbolje govori podataka da se svih 5 vijećnika ponovo nalazi na listi za Općinsko vijeće Tešanj. OOSDPBiH Tešanj ostao je dosljedan svojim principima što govori o našem karakteru.

Vrijeme je…

Komisija za informisanje
OO SDP BiH Tešanj

O OO SDP Tesanj