DOBRODOŠLI U GRILL HOUSE KAPIJA !

Nalazimo se na odličnoj lokaciji pred samim ulazom u Tešanjsku trvđavu – Gradinu, pod tešanjskom Sahat kulom i pogledom na Eminagića konak. Navedeni arhitektonski spomenici će vas vratiti u prošlost i ponuditi vam nenadmašnu atmosferu.
Očekuje vas ugodan restoran sa impresivnom ponudom i atmosferom koja vas poziva na zadržavanje.
Želimo da sve bude samo o vama, da slavimo obroke sa vama i vašim najmilijima, na mjestu gdje je fokus na uživanju.
U našem restoranu imate priliku da uživate u velikom izboru najkvalitetnijih komada mesa pripremljenih u Josper pećnici, koja je postala planetarni hit. Oni koji su imali sreće da probaju hranu pečenu i grilovanu u Josper pećnici, potvrđuju da se ovakvim očaravajućim ukusima nisu se susretali do sada. Jedinstvena sočnost hrane se dobija pečenjem na najfinijoj žeravici u zatvorenom sistemu po kome je Josper pećnica jedinstvena. Ona je uvijek optimalno pečena ili grilovana i u potpunosti oživljava vaša čula, pokreće maštu.
Pored ambijenta i usluge, piće i obroci koje služimo su od najveće važnosti. Osim kvaliteta, u našim kulinarskim odabirima vodimo računa da su sastojci što više, kako lokalni, tako i iz cijele Bosne i Hercegovine. Također, brinući se da se naši partneri pridržavaju najviših standarda.
To je koncept koji ćete, ne samo vidjeti, već i okusiti.
Želimo vam dobar provod i radujemo se što ćemo biti vaši domaćini.
Uživajte u dobroj hrani i atmosferi.
Vaša Kapija!
PS: Start od 06.02.2023. 07:00h
Kapija
Ilirski Trg 9a
74260, Tešanj
Bosna i Hercegovina
Mob/Viber/WhatsApp: +387 62 922 810

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *