ŽRK Bosna Tešanj: Važno obavještenje

Dragi prijatelji i navijači,

Danas vam se obraćamo sa iskrenom potrebom za podršku. Naš klub se suočava s izazovima koji prijete našoj sezoni i budućnosti.

Iako smo ostvarili izvanredne rezultate i borimo se za ulazak u Premijer ligu, nažalost, moramo priznati da smo došli do trenutka kada su naše rezerve iscrpljene. Naš klub nažalost nije dobio dovoljan broj sredstava koji ne mogu pokriti ni jesenji dio sezone. S obzirom na to sredstava za putovanje na važne, dvije posljednje, utakmice u Goražde i Mostar su nedovoljna, što ozbiljno ugrožava našu sezonu.

Naš klub je poseban jer smo jedan od rijetkih kolektiva gdje sva djeca treniraju besplatno, a trudimo se osigurati svu potrebnu opremu kako bi sve igračice bile jednolike. Naša želja je da ostanemo klub koji pruža pozitivne prilike mlađim generacijama i zajednici, koje su popraćene uspjesima. Uprkos svim izazovima, naša ekipa svakodnevno piše novu historiju kluba.

Pozivamo sve naše sponzore, prijatelje, i simpatizere da nam pomognu u ovom teškom trenutku. Svaka donacija će biti od neprocjenjive vrijednosti i pomoći će nam da ostvarimo naše ciljeve. Svaki mali doprinos je cijenjen i dobrodošao jer se zajedno možemo izboriti za našu sezonu.

Molimo vas da podijelite ovu poruku i razmotrite načine kako možemo podržati i pomoći naš klub. Kontaktirajte nas ako imate ideje, resurse ili mogućnosti za suradnju, putem poruke, mail-a ([email protected]) ili uplatom na račun kluba.

Hvala vam na vašoj podršci i vjerujemo da ćemo zajedno prevladati ove izazove i nastaviti pružati prilike našoj djeci i našoj zajednici.

 

#zrkbosnatesanj

#sLoptomUruci

#moguihoću

#PrvaligaFBiH

O Tesanj Net