Posjeta firmama AS i METALSKOP

U okviru redovne posjete privrednicima, Općinski načelnik Fuad Šišić sa saradnicima danas je još jednom posjetio firmu AS Jelah. Razlog posjete je kupovina dionica firme Vispak Visoko, čime je AS grupacija postala najveći dioničar ove firme.

Posebno mi je drago da sam danas imao priliku čestitati vlasniku AS grupacije i njegovim saradnicima na ovom velikom poslovnom uspjehu. Naravno, općinska administracija stoji na raspolaganju, ukoliko bude novih investicija na području općine Tešanj, kazao je Općinski načelnik Fuad Šišić.

Kompanija AS Jelah je odlučila dugogodišnju uspješnu poslovnu saradnju sa Vispakom dodatno osnažiti vlasničkim povezivanjem. Sigurni smo da ćemo kao grupacija vratiti izgubljene Vispakove pozicije na tržištu, naročito imajući u vidu finansijsku snagu AS-a kao i razvijenost naših distribucijskih kanala koji će sada biti neposredno u službi plasmana Vispakovih proizvoda čime ćemo nesumnjivo osnažiti poziciju obje ove kompanije, kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu, kazao je zamjenik direktora Rusmir Hrvić. 

Detaljnije o ovoj firmi pogledajte na:

www.as-jelah.com.ba

O Press Opcine

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *