Posjeta firmi ZEMA

Općinski načelnik Fuad Šišić sa saradnicima danas je posjetio i obišao firmu ZEMA – Tešanjski kiseljak. Kroz razgovor sa vlasnikom firme, Općinski načelnik je saznao osnovne podatke o ovoj firmi, trenutne aktivnosti, ali i planove za naredni period. 

Možemo biti ponosni na naše punionice mineralne vode. Pozitivno sam iznenađen tehnološkim pogonom koji posjeduje ova firma – sve je automatizovano.Ovo je još jedan primjer uspješnog poslovanja jedne tešanjske firme, kazao je Općinski načelnik.

Inače, ZEMA – Tešanjski kiseljak je na prestižnom natjecanju u Berkeley Springsu (Virginia), osvojila srebrenu medalju u konkurenciji najboljih flaširanih mineralnih voda na svijetu. Degustatori su na najvećem svjetskom sajmu mineralnih voda ocjenili da ZEMA – Tešanjski Kiseljak spada u sami svjetski vrh mineralnih voda.

O Press Opcine

2 0 komentara

  1. Smije li iko upitati rukovodstvo Zeme sto ne ostavljaju koju litru narodu. U pocetku je bila ostavljeno da se moze nasuti koji litar, medjutim, sad se sve mora iskoristiti.
    Pohvale jedino idu za Princes, koji je to dozvolio.
    Cak i Celvik nije ostavio neki visak, prije su bile dvije ilidze, jedna u Dolcu, druga u Radusi, sad vise nema nijedne….

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *