Pristup i izrada projekta komunikacijskog povezivanja općina Tešanj, Maglaj i Doboj Jug

Na poziv dr.Ismara Alagića danas je održan prvi sastanak članova međuopćinskog tima općina Tešanj, Maglaj i Doboj Jug, Odbora za saradnju susjednih naselja općina Tešanj, Maglaj i Doboj Jug i lokalne akcione grupe LAG-Doboj, na temu:pristup i izrada projekta komunikacijskog povezivanja općina Tešanj, Maglaj i Doboj Jug, zasnovanog na pokrenutoj Građanskoj Inicijativi od strane navedenog Odbora a koju su podržala sva susjedna naseljena mjesta sve tri općine, uključujući i naselja Novi Šeher i Strupina u općini Maglaj. 

Sastanku su prisustvovali: članovi međuopćinskog tima, Alagić dr.Ismar-Tešanj, Krličević mr.(od 18.04.2011.godine) Umihana – Doboj Jug, Bradarić Ferhat – Maglaj. LAG-Doboj-Hrapović Edin, Halilović Rifat i Mehičić Sead-Odbor za saradnju susjednih naselja općina Tešanj i Maglaj i Doboj Jug. Sastanak je protekao u drugarskoj, radnoj i konstruktivnoj atmosferi.

Poslije ovog održanog sastanka, shodno zaključcima, Alagić,dr.Ismar, Mehičić Sead i Halilović Rifat, posjetili su pomoćnika Općinskog načelnika Nadira Medarića, upoznali ga sa zaključcima sa sastanka vezano za njegov resor. G-din Medarić je obećao saradnju, prisustvo na zajedničkom sastanku planiranom za četvrtak 12.05.2011.godine. 

O Press Opcine

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *