Efekti Odluke o komunalnom redu i sanitarnom minimumu i kaznene mjere

Danas je u Sali Općinskog vijeća Tešanj održan sastanak na temu Efekti Odluke o komunalnom redu i sanitarnom minimumu i kaznene mjere.

Tokom sastanka prezentovane su i razmatrane teme Komunalna higijena za 2011. godinu, Program utvrđivanja lokacija za privremeno zauzimanje javnih površina, Program sufinansiranja uređenja fasada, Plan zimske službe za nastupajuću sezonu, Program dekoracije i uređenja grada, kao i Informacija o efektima realizacije Odluke i primjena Odluke na terenu. Sastanku su prisustvovali Općinski načelnik Fuad Šišić, pomoćnici Općinskog načelnika Hamzalija Hojkurić i Ferid Mustafić, inspektori Sedad Aličehajić i Nurudin Tahirović i službenici koji su direktno zaduženi za provođenje i praćenje realizacije ove Odluke Nihad Hadžismajlović, Ermina Smailbegović, Milada Mahmutović, Kanita Gredelj, Nermina Kotorić, Azra Muslija i Seada Lekić.

Dogovoren je zajdnički sastanak Službe za finansije i ekonomiju i inspektora na kojem će se razmotriti i dodatna pitanja vezana za Odluku o komunalnom redu i sanitarnom minimumu.

O Press Opcine

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *