Zahvalnice za saradnju 2008-2012. godina

Danas je u Sali Općinskog vijeća Tešanj, sa početkom u 11,00 sati upriličena dodjela zahvalnica za uspješnu saradnju u mandatu 2008-2012. godina nevladinim udruženjima i građanima. Povod za dodjelu zahvalnica je priznanje ZLATNA PLAKETA – LIDER LOKALNE ZAJEDNICE DESETLJEĆA, koju je Internacionalna liga humanista dodjelila Općinskom načelniku Fuadu Šišiću za postignute rezultate u radu i razvoju lokalne samouprave u skladu sa Evropskom poveljom o lokalnoj samoupravi.

Čast mi je i zadovoljstvo da sam imao priliku da radim i sarađujem sa građanima koji su dali veliki doprinos u razvoju općine Tešanj. Ovo je prilika da kažem jedno veliko hvala svima onima koji su doprinijeli razvoju zajednice u posljednje četiri godine, kazao je Općinski načelnik Fuad Šišić.

Zahvalnice su dobili NHU Oslonac, Eko-mladi Jablanica, Univerzalna škola sporta Jelah, KUD “Izudin Mulabecirovic Izo”, KUD “Pobjeda”, Udruženje slijepih i slabovidnih osoba, Udruženje invalida rada, Udruženje roditelja i djece sa posebnim potrebama, Omladinski ansambl, Lovacko drustvo “Kiseljak” Tesanj, Odred izviđača “Crni vrh”,Sportski savez opcine Tesanj, Udruzenje penzionera, Koordinacija boračkih udruženja općine Tešanj, Udruženje privrednika Jelah-Tesanj, Medžlis IZ Tesanj,Glavni imam IZ Tešanj Fuad ef. Omerbašić, Šefket Turalić, Sead Muftić, SMART TV, NTV AMNA, Radio Tešanj, Antena radio, ZOS radio.

O Press Opcine