Kancelarija SDP-a je otvorena za sva pitanja građana

2013-06-15 11.12.20

Shodno Zaključku sa Predsjedništva OOSDPBiH Tešanj uvedeno je dežurstvo u kancelariji OOSDPBiH Tešanj, gdje izabrani dužnosnici SDP-a građanima općine Tešanj pružaju njima potrebne informacije.

Tako je u subotu, proteklog vikenda , dežurna bila Irnela Čolić, predsjednica Izvršnog odbora Foruma mladih SDPBiH Tešanj i savjetnica u kabinetu Zamjenice ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine.
Tom prilikom je, pored zainteresovanih građana, razgovarala i s mladim članovima SDP-a, koji su zainteresovani za aktivnosti Foruma mladih i koji se žele aktivnije uključiti u rad Foruma mladih, te im je predstavila Operativni plan Izvršnog odbora FOMSDPBiH Tesanj za naredni period.
Izvrsen je i prijem novih clanova u SDPBiH, a ova mlada pravnica davala i pravne savjete građanima koji su tokom dežurstva posjetili kancelariju SDP-a.

Inače izabrani dužnosnici SDP-a dežuraju utorkom, petkom i subotom od 10,00 do 12,00 sati, a razgovor sa istim se može zakazati i u drugim terminima.
Predsjednik OOSDPBiH Tešanj dr. Sead Rožajac, je dostupan svakim radnim danom, a sastanak sa istim se dogovara direktnim kontaktom.

Komisija za informisanje
Foruma mladih SDPBiH Tešanj

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *