Sastanak sa predsjednicima osnovnih i interesnih organizacija SDPBiH Tešanj

Sastanak sa predsjednicima

Sastanak sa predsjednicima

U okviru Programa rada i djelovanja OOSDPBiH Tešanj, u nedjelju 12. januara ove godine organizovan je sastanak predsjednika osnovnih i interesnih organizacija SDPBiH Tešanj sa predsjednikom Općinske organizacije SDPBiH Tešanj.

Sastanak je imao radno-svečani karakter, upriličen povodom nedavno održanih izbora na nivou Općinske organizacije, te prazničnih dana u mjesecu januaru.

 

U radnom dijelu novoizabrani predsjednik, drug Senad S. Subašić, se obratio učesnicima sastanka čestitkama za uspješno provedene izborne aktivnosti, kao i izabranim članovima u organe općinske organizacije i praznike koje obilježavamo.

 

Nakon određenih informacija i razgovora, zaključeno je da se ovakvi sastanci organizuju najmanje svakih  šezdeset dana, po održavanju redovnih sastanaka u osnovnim organizacijama, kako bi se ostvarilo redovno međusobno informisanje i usklađivalo djelovanje u skladu sa Programom SDPBiH i Općinske organizacije .

 

Dogovoreno je o daljem toku konstituisanja izvršnih organa Općinske organizacije i drugim obavezama organa i organizacija, kao i članstva SDPBiH.

 

Sastanak sa predsjednicima
Picture 002
Picture 003
Picture 005
Picture 006
Picture 007
Picture 008
Picture 009
Picture 011
Picture 012
Picture 013
Picture 014
Picture 015
Picture 016
Picture 017
Picture 018
Picture 020
Picture 021

 

Komisija za informisanje
OOSDPBiH Tešanj

Opširnije na sdp-tesanj.org

O OO SDP Tešanj

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *