Dodjela priznanja

e039c493ff_zahvalnica-doboj

Općinu Tešanj danas su posjetili direktor Bolnice „Sv.A.Luka“ Doboj Vlado Đurđević i prim. dr. Gordana Žola. Povod posjete je dodjela priznanja direktoru Opće bolnice Tešanj dr.med.sci Rifatu Sejdinoviću i prim. dr. Emiru Čabriću za pomoć koju su pružili uposlenima i pacijentima iz Bolnice „Sv.A.Luka“ Doboj tokom elementarne nepogode – poplava.

„Za svu pomoć koju su pružili humanisti iz Tešnja, dugujemo veliku zahvalnost, stoga danas dodjeljujemo simbolično priznanje, te se nadam da ćemo se u budućnosti odužiti, ali u drugačijim okolnostima“, kazao je direktor Bolnice „Sv.A.Luka“ Vlado Đurđević.

Dr. Rifat Sejdinović kazao je da je Opća bolnica Tešanj stavila na raspolaganje svoje osoblje, opremu i prostor pacijentima iz Doboja, te da niko nije ostao bez adekvatne njege i pomoći.

„U Tešnju su također određena područja bila poplavljena, ali nas to nije spriječilo da pomognemo i drugima. Ovo je bio odgovor iz općine Tešanj, da bez očekivanja zahvalnosti, adekvatno postupimo u teškoj situaciji“, istakao je Općinski načelnik.

Opširnije na opcina-tesanj.ba.

O Press Opcine

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *