Bez jake ljevice u Bosni i Hercegovini, kao i mnogo puta do sada, nema sigurnosti i prosperiteta građana i naroda u Bosni i Hercegovini

Socijaldemokratska partija BiH

Socijaldemokratska partija BiH

Završeni su Opći izbori u Bosni i Hercegovini 2014. godine. Ocjenu regularnosti i eventualnih manjkavosti izbornog procesa ostavljamo ocjeni nadležnih organa. Polovična izlaznost birača na glasanje je za posebne analize što baca sjenu na opću uspješnost izbora, jer polovina birača nije iskoristila svoje biračko pravo.

Općinska organizacija SDPBiH Tešanj će poštovati volju birača i čestita svim učesnicima izbora, posebno onima koji su postigli dobre izborne rezultate i očekuje rezultate i na prosperitetu građana, bh društva i Države Bosne i Hercegovine.

Općinska organizacija, kao i SDPBiH, nije postigla očekujući rezultat, ali to ne znači da će odustati od svoga Programa i borbe za svoje političke ciljeve bili u poziciji vlasti ili opoziciji.

Ovim putem želimo iskreno zahvaliti svim aktivistima, organizacijama i organima OOSDPBiH Tešanj na zalaganju da se realizira Plan izborne kampanje naše organizacije, na fer i korektnom ponašanju i u okviru Pravila i Zakona.

Želimo zahvaliti svim građanima koji su izašli na Izbore, ali uputiti i javnu kritiku svim onima koji su ostali pasivni i nezainteresovani kako za svoju sudbinu, tako i za sudbinu svojih potomaka.

Posebna zahvalnost onim građanima koji su dali podršku SDPBiH i našim kandidatima, a vrijeme će pokazati da bez jake ljevice u Bosni i Hercegovini, kao i mnogo puta do sada, nema sigurnosti i prosperiteta građana i naroda u Bosni i Hercegovini.
 

                                                                                      Komisija za informisanje
OOSDPBiH Tešanj

Opširnije na sdp-tesanj.org

O OO SDP Tešanj

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *