Kratak raport iz OOSDPBiH Tešanj

Forum seniora OOSDPBiH Tešanj

Forum seniora OOSDPBiH Tešanj

Nakon dva mjeseca, kratkog predaha, i održanog 3. Vanrednog Kongresa SDPBiH  u Općinskoj organizaciji SDPBiH Tešanj se nastavlja sa izvršavanjem redovnih-programskih aktivnosti, a koje su intezivirane krajem godine.

U osnovnim i interesnim organizacijama SDP-a se krenulo sa održavanjem redovnih sastanaka; prvenstveno s ciljem analize proteklih Izbora, informisanja o održanom Kongresu i utvrđivanju prijedloga Operativnih planova za 2015. godinu.

Na sastancima je, posebno,otvorena rasprava o reevidenciji članstva, koja je neophodna i koja će se početi vršiti nakon konkretnog uputstva od strane vrha SDPBiH.

Tako je jučer, 16.12.2014. godine, održana i sjednica Predsjedništva Foruma seniora SDPBiH Tešanj na kojoj je predsjednik Foruma seniora i delegat Kongresa Sejdo Kadušić  informisao prisutne o održanom Kongresu.

Forum seniora je usvojio i prijedlog Operativnog plana za 2015. godinu, sa konkretnim zaduženjima.

U cilju informisanja članstva Foruma seniora, o aktivnostima u protekloj godini, Predsjedništvo Foruma seniora SDPBiH Tešanj će 30. decembra organizovati radno-svečanu sjednicu uz Novogodišnje druženje.

Do kraja godine, pojedine, osnovne organizacije SDP-a planiraju održati radno-svečane sastanke na kojima će se upriličiti i prijem novih članova u SDPBiH, a Forum mladih SDPBiH Tešanj će realizovati nekoliko humanitarnih akcija.

 

UJEDINJENI!

 

100_0079
100_0076
100_0075
Forum seniora OOSDPBiH Tešanj

 

 

                                                                      Komisija za informisanje  OOSDPBiH Tešanj

Opširnije na sdp-tesanj.org

O OO SDP Tešanj

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *