28. juna zakazana Izvještajno-izborna konferencija OOSDPBiH Tešanj

SDP TešanjSDP Tešanj

Nakon što su 31. maja u Općinskoj organizaciji SDPBiH Tešanj održani Izbori za predsjednika Općinske organizacije, na kojima je izabran Senad S. Subašić, unutarpartsijski izbori se nastavljaju.

Izvještajno-izborna konferencija OOSDPBiH Tešanj je zakazana za 28. juni 2015. godine.

165 delegata Konferencije, iz 28 osnovnih i tri interesne organizacije SDPBiH Tešanj, tajnim glasanjem biraju 53 člana Općinskog odbora i tri člana Nadzornog odbora SDPBiH Tešanj.

Shodno uputstvu Predsjedništva OOSDPBiH Tešanj osnovne i interesne organbizacije SDPBiH Tešanj su krenule sa održavanjem sastanaka na kojima se vrši izbor delegata Konferencije  i kandidovanje za pozicije članstva u Općinskom i Nadzornom odboru SDPBiH Tešanj.

Ovom prilikom pozivamo članove SDP-a, koji su izvršili reevidenciju, da se odazovu na sastanke, te se aktivno uključe u proces predlaganja delegata i kandidovanja za pozicije koje se biraju, kako bi zakazana Konferencija što uspješnije protekla, a sve u cilju bolje i snažnije SDPBiH.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti predsjednicima osnovnih i interesnih organizacija SDPBiH Tešanj ili na telefon broj: 032/650-468

 

                                                                         Komisija za informisanje
OOSDPBiH Tešanj

Opširnije na sdp-tesanj.org

O OO SDP Tešanj

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *