Želimo efikasno i kvalitetno koristiti potencijale

Za SDPBiH, 2015. godina je važna po mnogo čemu, a jedna od ključnih aktivnostini inovacija jeste uvođenje principa “JEDAN ČLAN-JEDAN GLAS”. Također, zbog novih procesa, vezanih za donošenje odluka unutar SDPBiH, pokrenuto je i uspješno okončano niz aktivnosti i na nivou općinskih organizacija.

U jednu od strateški vaznih aktivnosti, Općinska organizacija SDPBiH Tešanj svakako ubraja i aktivnost vezanu za ukrupnjavanje četiri osnovne organizacije SDP-a, koje djeluju na prostoru Mjesne zajednice Tešanj, u jednu, gdje su se Osnovne organizacije: Krndija, Čaršija, Hrvatinovići i Simetrale spojile, a na čelu sa predsjednicom Erminom Salkičević-Dizdarević.
Na ovaj način želimo efikasno i kvalitetno koristiti potencijale simpatizera, članica i članova SDPBiH u ovoj Osnovnoj organizaciji i doprinijeti boljoj političkoj komunikaciji u našoj Općini. Predsjednica Osnovne organizacije SDPBiH Tesanj, Ermina Salkičević-Dizdarević sa svojim timom, poziva sve iskrene i dobronamjerne sugradjanke i sugradjane da svojim sugestijama ili konkretnim prijedlozima doprinesu kvalitetnon političkom dijalogu koji će SDPBiH voditi kroz svoj Klub vijećnika, poslanike na kantonalnom, entitetskom ili državnom nivou.

Želimo posebno naglasiti da su vrata naše kancelarije otvorena za sva pitanja, sugestije i kritike, te pozivamo sve članice i članove OOSDPBiH Tešanj, kao i nove članove, koji do sada nisu izvršili reevidenciju, da to učine svaki radni dan od 8-15h.

Komisija za informisanje
OOSDPBiH Tešanj

Opširnije na sdp-tesanj.org

O OO SDP Tešanj

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *