Održan sastanak Koordinacije: Podrška Amiru Galijaševiću i upoznavanje članstva sa utvrđenom politikom

KoordinacijaKoordinacija

Prema Planu i Programu Koordinacije stranaka za nastup na Lokalnim izborima u podršci nezavisnom kandidatu Amiru Galijaševiću za Općinskog načelnika Tešanj u Velikoj sali CKO Tešanj, 14. jula, je održan zajednički sastanak članova ovih stranaka.

Cilj sastanaka je bio upoznavanje članstva sa utvrđenom politikom stranaka Koordinacije, kojim se obratio i zajednički kandidat za Općinskog načelnika Amir Galijašević, koji je pozdravljen aplauzom u znaku podrške od svih pet stranaka Koordinacije, kao i gosta delegacije ASDA koja je svojim prisustvom nagovjestila podršku aktivnostima Koordinacije i zajedničkom kandidatu za Općiskog načelnika Tešanj.

Prisutnima su se obratili i članovi rukovodstva stranaka Koordinacije, koji su izrazili zadovoljstvo i optimizam dosadašnjim aktivnostima Koordinacije.

U ime prethodnih kandidata, za općinskog načelnika, članstvu se obratila Ermina S. Dizdarević izrazivši, takođe, podršku svih zajedničkom kandidatu Amiru Galijaševiću.

Interes i prisustvo velikog broja članstva potvrđuje iskrenu opredjeljenost svih stranaka Koordinacije za novu politiku u Tešnju i cijeloj Bosni i Hercegovini.

 

 

 KOORDINACIJA

Opširnije na sdp-tesanj.org

O OO SDP Tešanj

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *