Gradimo bolje bh Društvo i Državu, ZA SVE NAS!

Završni skup Tešanj

Završni skup Tešanj

Prema Planu Izborne kampanje OOSDPBiH Tešanj je upriličila, pored drugih aktivnosti, jedanaest susreta sa građanima na određenim punktovima, kako bi sve mjesne zajednice bile zastupljene.

Posljedni, u nizu  susreta sa građanima, organiziran je u MZ Tešanj, u prelijepoj atmosferi, Dom kulture Tešanj. Prilikom susreta sa građankama i građanima, kandidati SDP za OV Tešanj su se predstavili i odaslali političko-programske poruke SDPBiH i poruke našeg Izbornog programa.

Nakon zvaničnog dijela, građani su se družili i razgovarali sa kandidatkinjama i kandidatima SDPBiH za OV Tešanj.

Stalna je poruka građana, da se da prilika mladim, neiskvarenim…
Na našoj je Listi preko 50% mladih i četrdeset 40% žena, Lista svih građana, i Bošnjaka, i Hrvata, i Srba  i „ostalih“, prema strukturi bh stanovništa, što je grant Bosne i Hercegovine.

Skoro, na svim skupovima predstavio se i nezavisni kandidat za Općinskog načelnika Tešanj, Amir Galijašević, zajedenički kandidat pet političkih stranaka, opozicije u Koordinaciji, očigledno podržan od građana kao nestranački kandidat, kandidat ZA SVE NAS.

Udarna poruka je ne raditi za stranačke, grupne, lobističke interese, raditi ZA SVE NAS! Također, ne  vladati nad građanima, nego raditi sa građanima!
Građani žele jednak odnos prema svima, bez obzira na stranačku, etničku i bilo koju opredijeljenost, jednak tretman svih mjesnih zajednica, pravdu i pravičnost ZA SVE NAS.
To želi i SDPBiH, sve stranke Koordinacije i svi zajedno imamo priliku to i ostvariti na predstojećim Izborima.

 

Izađimo na Izbore i da zajedno gradimo bolje bh Društvo i Državu, ZA SVE NAS!

 

 

 

dscn2198
dscn2205
dscn2208
dscn2188

 

 

                                                                         Komisija za informisanje
OOSDPBiH Tešanj

Opširnije na sdp-tesanj.org

O OO SDP Tešanj

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *