TRA: Poboljšanje pristupa malih i srednjih preduzeća finsansijskim sredstvima

Agencija za razvoj općine Tešanj TRA je u petak 06.05.2011 godine organizovala prezentaciju na temu ”Poboljšanje pristupa malih i srednjih preduzeća finsansijskim sredstvima”.

Promocija je održana u Sali OV Tešanj. Promotor je bio gospodin Safet Daut , direktor Fondacije za održivi razvoj ODRAZ iz Sarajeva. U uvodnom dijelu skupu se obratio i direktor Agencije za razvoj istakavši da nije zadovoljan odzivom onih koji su direktno pozvani, a kojih se ova tematika tiče a to su predstavnici malih i srednjih preduzeća. Gospodin Daut je u svojoj prezentaciji informisao prisutne o veoma povoljnim finansijskim sredstvima koja su trenutno na raspolaganju,  ali i onima koja se očekuju u narednom periodu , za koja mogu aplicirati sva mala i srednja preduzeća.

Na sastanku koji je održan u prostorijama Agencije za razvoj dogovoreno je potpisivanje sporazuma o daljoj saradnji i partnerskim odnosima Agencije za razvoj općine Tešanj i Fondacije za razvoj ODRAZ Sarajevo.

Svi oni koji nisu prisustvovali ovoj prezentaciji, informacije mogu dobiti u prostorijama Agencije za razvoj općine Tešanj.

O Press Opcine

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *