OOSDPBiH Tešanj zadovoljan podrškom građana u kampanji za Opće izbore 2014. godine

Centralni predizborni skupCentralni predizborni skup

Općinska organizacija SDPBiH Tešanj izražava zadovoljstvo tokom predizborne kampanje vođene za Opće izbore u Bosni i Hercegovini zakazane za 12. oktobar.

SDPBiH je jedina politička opcija na području općine Tešanj koja je u predizbornoj kampanji posjetila svaku MZ, čista obraza stala pred građane, predstavila rezultate ostvarene učešćem u vlasti u proteklom mandatnom periodu, te odgovorila na sva pitanja građana.

Posjeta tribinama i predizbornim skupovima je bila iznad očekivanja, a u velikom broju MZ zabilježene su posjete kakave SDPBiH nikada nije doživjela, a to nam je dalo dodatni motiv da se borimo još većom snagom za bolju i pravedniju Bosnu i Hercegovinu.

„Hvala svima koji su bili sa nama u ovih mjesec dana, ljudima na terenu, našim aktivistima i simpatizerima. Naročito se zahvaljujemo građanima koji su došli da čuju šta im to SDPBiH ima ponuditi.“

SDPBiH Tešanj poziva građane da u nedjelju 12. oktobra izađu na izbore, iskoriste svoje građansko pravo i odluče u kojem smijeru žele da BiH ide u narednom periodu.

UJEDINJENI ZA BOSNU I HERCEGOVINU!

 

Tesanj
Sije
Kandidati

Komisija za informisanje
OOSDPBiH Tešanj

Opširnije na sdp-tesanj.org

O OO SDP Tešanj

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *