Javna rasprava: Nacrt Zakona o prijavljivanju i postupku provjere podataka o imovini nosioca javnih funkcija

Skupština Zeničko-dobojskog kantona poziva sve općinske i gradske uprave, političke subjekte, vijećnike i građane da se uključe u javnu raspravu na Nacrt Zakona o prijavljivanju i postupku provjere podataka o imovini nosioca javnih funkcija.

Stim u vezi, Općina Tešanj organizira usmeni dio javne rasprave dana 05.11.2024. godine s početkom u 14,00 sati u sali Općinskog vijeća Tešanj, na kojoj će Nacrt Zakona prezentovati predstavnici Ministarstva za pravosuđe i upravu ZDK.

Prijedlozi i primjedbe na Nacrt Zakona mogu se dostavljati do 15.11.2024. godine putem e-maila [email protected] ili na adresu: Ministarstvo za pravosuđe i upravu Zeničko-dobojskog kantona, Kučukovići br.2 72000 Zenica kao i putem prijemne kancelarije Općine Tešanj te putem aplikacije eCitizen, Link: eCitizen

Tekst Nacrta Zakona o prijavljivanju i postupku provjere podataka o imovini nosioca javnih funkcija može se preuzeti na linku: https://zdk.ba/javna-rasprava/12285-nacrt-zakona-o-prijavljivanju-i-postupku-provjere-podataka-o-imovini-nosioca-javnih-funkcija

Web stranici Općine Tešanj, online platformi na adresi eCitizen,  infopultu u zgradi Općine, te uredima Jelah i Tešanjka.

O Press Opcine