POZIV ZA POPUNJAVANJE ANKETNOG LISTIĆA

POZIV ZA POPUNJAVANJE ANKETNOG LISTIĆA

Poštovani,

U cilju poboljšanja i unaprijeđenja transparentnosti i modaliteta komuniciranja sa javnošću Skupštine Zeničko-dobojskog kantona i njenih radnih tijela, odlučili smo konsultovati javnost i  sprovesti anketno istraživanje. Cilj anketiranja je prikupiti informacije o percepciji javnosti u vezi razumijevanja uloge i nadležnosti Skupštine Zeničko-dobojskog kantona i radnih tijela Skupštine kao zakonodavnog organa koji funkcioniše na principima transparentnosti, odgovornosti i društvene uključenosti.

Rezultate koje dobijemo na osnovu prikupljenih odgovora iz ovog anketiranja, poslužit će nam u svrhu izrade, usvajanja i promovisanja Plana komunikacija Skupštine Zeničko-dobojskog kantona sa javnošću čijom bi primjenom imali dvosmjernu komunikaciju,  koja će pomoći izgradnji međusobnog povjerenja, ali ćemo na ovaj način dobiti i vrijedne sugestije za izradu novih zakonskih rješenja.

Molimo Vas  da odvojite nekoliko minuta Vašeg dragocjenog vremena i odgovorite na pitanja u anketnom upitniku, dajući na taj način vlastiti doprinos jačanju podrške i povjerenja javnosti za jačanje političke i društvene odgovornosti u institucionalnom odlučivanju, ali i za kvalitetnije informisanje javnosti Skupštine Zeničko-dobojskog kantona. Anketa je u potpunosti anonimna i svi podaci su zaštićeni, anketni upitnik možete ispuniti klikom na link u nastavku ovoga teksta.

<< ANKETNI UPITNIK >>

Unaprijed zahvalni i s poštovanjem,

 

PREDSJEDAVAJUĆA
Draženka Subašić

Opširnije na zdk.ba.

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *