Tri zlata za Madi na sajmu poljoprivrede u Novom Sadu

Na 83. međunarodnom sajmu poljoprivrede koji se tradicionalno održava u Novom Sadu mesna industrija Madi je ostvarila zapažene rezultate te osvojila tri zlatne medalje za kvalitet proizvoda te tako još jednom potvrdila da je regionalni lider kada je u pitanju svojevrstan kvalitet i izvrsnost iz domena svježe i smrznute piletine te proizvoda od piletine, saopšteno je iz ove kompanije.

madi

Naime medalje su osvojili sljedeći proizvodi : Madi pileće meso, pileći parizer deluxe te Madi dimljeni pileći file deluxe. Generalni direktor Maid Jabandžić je ovim povodom izjavio da je Madiju od prvog dana fokus na kvaliteti te da su ove nagrade samo potvrda težnje za najboljim, a Madi proizvodi zaista to i jesu.

madi2

“Da podsjetimo Madi ima u potpunosti zaokružen proces proizvodnje što je jako bitno kod praćenja sljedljivosti koja je jedan od najbitnijih faktora kada je kvaliteta u pitanju. Madi će i u buduće ulagati velike napore da njegovi proizvodi budu prepoznatljivi po kvaliteti kako je to bio slučaj i do sada” – izjavio je Jabandžić.

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *