Vratnik poveo, TOŠK pobjedio

Detalj sa susreta TOSK-VRATNIKU okvru 13. kola na drugoligaškom federalnom „Centru“ TOŠK je u jednoj solidnoj utakmici pred nekih stotinjak posjetilaca na „Lukama“ pobijedio Vratnik 2:1. U sedmoj minuti iz prvog ozbiljnijeg napada gosti su poveli poslije greške domaće odbrane preko Grče. Poravnao je Bureković dvanaest minuta poslije a mladi Aldin Bahtić u 37. minuti je pogodio za ispostavilo se konačnih 2:1. U drugom dijelu akteri duela u Tešnju odigrali su još lošije i svojom igrom razočarali su publiku. U sivilo igre na „Lukama“ uklopio se i prosječni sudac Admir Musić, koji je sa žutim kartonima nagradio, Bureković i Hodžić (TOŠK), Krčo, Dolovac i Bajramović (Vratnik).

Izjave:

Džemal Klačar – šef stručnog štaba Vratnika: Korektna utakmica, TOŠK sasvim zasluženo pobijedio. Do kraja jesenjeg dijela u dva susreta igramo protiv Rudara (B) i UNIS-a planiramo uzeti tri boda a četiri bi bilo odlično.

Ajdin Mrguda – trener TOŠK-a: Teška pobjeda, ali zaslužena. U idućem kolu dočekujemo UNIS. Iako smo lišeni usluga našeg golgetera Burekovića, jer pauzira zbog tri žuta kartona, idemo na pobjedu.

Detalj sa susreta TOSK-VRATNIK
Detalj sa susreta TOSK-VRATNIK

O Halid Fejzic

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *