Poslije 27 godina jedan veliki evropski klub u Tešnju

U veličanstvenom dekoru pred nekoliko stotina posjetilaca u dvorani SRC Tešanj odigrana je prijateljska utakmica između Crvene Zvezde iz Beograda i Bosne TS i Prijatelji. Svojim potezima Tešnjake oduševili su Zelenović, kapiten Trivundža, Jokić, Živković, Radulović, Ristić kod Beograđana dok su zapaženu rolu kod domaćina prezentirali Handžić i Đapo. Susret je bio humanitarnog karaktera. Iako je rezultat bio u drugom planu, Beograđani su na kraju slavili rezultatom 39:26. Svoju humanu misiju Crvena Zvezda nastavit će u Banjoj Luci protiv Borca 26. januara.

Najavljena utakmica u Tesliću protiv Teslić Elinga neće se igrati jer Teslićani su u rasulu. Crvena Zvezda je drugi veliki klub koji je gostovao u historiji tešanjskog rukometa. „Olimpijske“ 1984. godine u Tešnju gostovala je rumunska Steaua. Zvezda je ovdje na najbolje mogući način dočekana, hvala odličnim domaćinima i ovoj predivnoj publici i iz Tešnja cijela naša ekipa nosi prelijepe utiske. Riječi su direktora Crvene Zvezde Nenada Peruničića, nekadašnjeg najboljeg igrača svijeta.

O Halid Fejzic

Jedan komentar

  1. sve pohvale organizatoru i gostima.mozel samo odgovor vezano za humanitarni karakter utakmice:gdje ce biti ulozena sredstva ,odnosko na koji slucaj konkretno ce se utrositi ista.Hvala i jos jednom sve pohvale.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *