Tešnjaci za Maglajlije: Pomoć za Mirzu i Muhameda

Radnici tešanjske firme MANN HUMMEL BA proveli su akciju unutar firme i prikupili 1835 KM za liječenje bivšeg odbojkaša Mirze Mehinovića iz Maglaja a sredstva su uplaćena na žiro račun Mirze Mehinovića.

Prijatelji okupljeni oko FB grupe “Mirza Mehinović – Da se spasi mladost” zahvaljuju se radnicima MHBA iz Tešnja. Posebne zahvale idu Seji Muftiću i portalu atomci.ba koji su glavni kotač svih humanitarnih akcija koje se u posljednje vrijeme realizuju za Maglajlije.

Humani Tešnjaci među prvima pomogli porodicu Spahić

U akciju koju su objavili na portalu atomci.ba u vezi dječaka Muhameda Spahića iz Maglaja, uključili su se mnogi ljudi sa područja općine Tešanj, a ekipu portala je među prvima kontaktirao Esad Bašić profesor u Srednjoj školi Tešanj koji je donirao računar.

 

Dobri ljudi iz Tešnja na čelu sa Harisom Alićem pokrenuli su akciju u kojoj su mnoge tešanjske firme donirale svoje proizvode kao i ostale životne potrepštine: MADI Tešanj, AS Jelah, Mesnica HiS Alić i SOCKMAKER Tešanj. Svi ovi proizvodi i računar preveženi su u organizaciji Dobri ljudi i predati porodici Spahić iz Maglaja što je zabilježila i TV Hayat.

maglaj.net

 

Želimo se zahvaliti našim prijateljima redakciji maglaj.net i nadamo se da čemo saradnju nastaviti i kroz mnogo ljepše stvari.Osim maglaj.net imamo i odlične prijateljske odnose i s prvim tešanjskim portalom tesanj.net koji nam je i sponzor hostinga a team desing.ba nam je redizajnirao našu web stranicu.Naši sponzori Knjigovodstveni servis Dolamić i AS oglasi koji su omogućili da nastavimo svoj rad i nadam se da če i ostali privredni subjekti da nam budu sponzori da još uspješnije radimo i djelujemo.

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *