EKO-MALDI: Održane edukacije u svim osnovnim i srednjim skolama

Realizovane prezentacije/edukacije na temu zaštite životne okoline u 9 osnovnih i 3 srednje škole sa područja općine Tešanj u sklopu projekta “Sakupljajmo PETice” koji realizuje udruženje “EKO-MLADI” i Općina Tešanj.

Prezentacije/edukacije ispred udruženja “EKO-MLADI” je realizovao certificirani omladinski lider Plančić Admir koji je ujedno i asistent menadžer na pomenutom projektu.

Vise na: Realizovane prezentacije-edukacije u svim skolama opcine Tešanj

O Tesanj Net

4 0 komentara

  1. Sto se mene tice,ove organizacije sluze za izvlacenje love iz raznih medjunarodnih fondova.Nista konkrento ovi eko “mladi” nisu uradili osim ove akcije “Sakupljajmo PETice”.Budimo realni,Tesanj je prljav grad i koliko god se vama pojedincima to ne svidjalo,to je tako.od prljavih ulica,do dotrajale kanalizacije,dotrajale vodovodne mreze.Ima tu dosta stvari na kojim ovih eko “mladi” mogu poraditi da ima volje,al radi se samo ono,u stvari bitno je da se ima jedan projekat,a kada se on isfura valjda ce doci i novi.

  2. @Herbalaizer: To sto pises ima smisla i istina je ali je ipak cinjenica da te sakupljene PETice ne plove Tesanjkom i nisu zaglavile u koritu iste. (Da ne polemisemo kako smo nekulturni i bacamo smece u rijeku)

  3. Ne.Svaka cast za tu akciju,ja to ne osporavam.I sam sam u jednu ruku ucesnik te akcije,jer sam plasticne boce odvajajo u poseban kontejner.Po meni je glupo sto se samo ostalo na tom projektu,kao imamo taj veliki projekat i to je to.

  4. Meni je drago da ima makar i taj jedan projekat, mozda se nekad i probudimo …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *