Donatorska večera

Polazeći od činjenice da samo mladi i obrazovani ljudi predstavljaju perspektivu naše svjetlije budućnosti, ustrajan u namjeri da da svoj doprinos i u ovim teškim vremenima pomogne mladima željnim obrazovanja Foruma mladih Socijaldemokratske partije BiH Tešanj je, u subotu 25. februara 2012. godine, organizovao tradicionalnu šestu Donatorsku večeru Fonda za unapređenje obrazovanja učenika i studenata općine Tešanj.

Večera je održana u ugodnom ambijentu Restorana „ Ukus“ u Bukvi uz prisustvo visokih zvaničnika i izabranih dužnosnika SDP-a u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti na svim nivoima, kao i uglednih privrednika sa područija naše Općine.
Sva prikupljena sredstva bit će usmjerena na unapređenje obrazovanja na područiju Općine Tešanj, a biće namjenjena srednjoškolcima i studentima koje Forum mladih SDPBiH Tešanj pomaže putem Fonda za unapređenje obrazovanja.

Forum mladih SDPBiH Tešanj se i ovom prilikom zahvaljuje svim donatorima koji su pomogli da se prikupe određena financijska sretstva, koja će sigurno biti dobro iskorištena, jer je ulaganje u obrazovanje najbolja investicija.

Izvršni odbor Foruma mladih SDPBiH Tešanj se zahvaljuje na nesebičnom zalaganju mladim aktivistima SDP-a, a posebno predsjednicima osnovnih organizacija SDP-a koji su doprinjeli da posjećenost Donatorskoj večeri bude u skladu sa očekivanjem.

I na kraju, hvala i ljubaznom osoblju Restorana „UKUS“ Bukva-Tešanj.

Komisija za informisanje
Foruma mladih SDPBiH Tešanj

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *