Održana 5. Redovna skupština udruženja

17.03.2012 godine sa početkom u 18h u prostorijama udruženja (zgrada MZ Jablanica) održana je 5. Redovna Skupština udruženja “EKO-MLADI” sa sljedećim dnevnim redom:

1. Razmatranje i usvajanje izvještaja o radu za 2011 godinu
2. Razmatranje i usvajanje finansijskog izvještaja za 2011 godinu
3. Izbor članova udruženja u organe udruženja
4. Podjela promotivnog materijala i zakuska

Nakon što je dosadašnji Predsjednik UO (Adnan Lihić) prezentovao izvještaj o radu, isti je nakon iznešenih pohvala o radu jednoglasno usvojen uz zaključak da je ovo bila najuspješnija godina od osnivanja po realizovanim aktivnostima.

Nakon toga je prezentovan detaljan finansijski izvještaj za 2011 godinu, koji je također jednoglasno usvojen.

Obzirom da je dosadađnji Predsjednik UO zbog velikog broja obaveza podnio ostavku, Skupština je izvršila izbor i reizbor članova jednoglasno kako slijedi:

– Bašić Ernad – Predsjednik Skupštine
– Plančić Damir – Sekretar Skupštine

– Spahić Mersed – Predsjednik NO
– Burejić Hidajet – Član NO
– Garić Edin – ČLan NO

– Plančić Admir – Predsjednik UO
– Lihić Adnan – Član UO
– Bašić Mersid – Član UO
– Lihić Salih – Član UO
– Jusić Mirela – Član UO
– Roša Haris – Član UO
– Ramić Nevzad – Član UO

Svi prisutni su se zahvalili dosadašnjem Predsjedniku za veoma uspješno vođenje i predstavljanje udruženja, te izgradnju ljudskih i materijalnih kapaciteta, a Predsjednik Skupštine je u ime svih prisutnih uručio ZAHVALNICU za dosadašnji rad, trud i zalaganje. Dosadašnji Predsjednik UO je iskazao spremnost za nastavak rada i doprinosa kroz članstvo u UO.

Na kraju je svim prisutnima novoizabrani Predsjednik (Plančić Admir) prezentovao Plan rada za 2012 godinu koji je jednoglasno usvojen.

Zatim se pristupilo podjeli promotivnog materijala i biltena koji je štampan za ovu priliku, a nastavljeno je druženje članova uz osvježenje.

About Tesanj Net

Komentariši