Seminar na temu Hardox i Weldox limova

Firma Saračević je 13.09.2012. godine u partnerstvu sa poznatim svijetskim proizvođačem Hardoxa-a SSAB-om organizovala seminar na temu Hardox i Weldox limova,limova koji su otporni na habanje.

Seminar je uspješno završen, a na isti se odazvalo preko 50 pravnih lica koji imaju probleme sa dijelovima izloženim habanju (od rudnika Zenice, rudnika Breze , rudnika Kreka , Termoelektrane Stanari do Kamenoloma, Betonara, Putnih službi i poljoprivrednih proizvođača mašina )

Firma Saračević je u februaru postala 98 član Hardoxwearparst mreže, kao jedini certificirani proizvođač dijelova Hardox materijala u Bosni i Hercegovini.

Predavanja su održali exsperti Iz SSAB-a, kao i stručna lica iz firme Saračević!

Seminar je uspješno okončan na obostrano zadovoljsto kako Uprave preduzeća tako i prisutnih na seminaru koji su se zahvalili organizatoru i izrazili želju za još ovakvih seminara!

Naravno Vlasnk firme Osmo Sarečević se zahvalio svim prisutnim i obećao da će nastojati da njegova firma organizuje još seminara kako o Hardoxu tako i o primjeni drugih materijala!

U sklopu seminara prezentovani su i novi dijelovi za radne mašine koje vrše iskop kanala za PTT kablove, koji su još uvijek u razvoju. Spomenute dijelove firma Saračević doo će izrađivati od HARDOX-a, što je novina na tržištu. Inače novi proizvodni program firme Saračević doo Tešanj, je novi u cijeloj Europi, obzirom da niko do sada nije uspjeo proizvesti “KOPAČKE LANČANE KAŠIKE”. Švedski proizvođač Hardox-a, SSAB je izrazio spremnost da da podršku u promociji proizvoda i eventualno da potpomogne plasman kroz mrežu WEARPARTS PARTNERS.

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *