10 godina rada i djelovanja

jom-10-godina

Nedjelja, 03.03.2013.godine. Jedinstvena organizacija mladih “JOM” iz Jelaha je obilježila 10 godina rada. Svečani prijem je održan u Hotelu “AA”. Na početku prijema su predstavljeni projekti i aktivnosti u proteklom vremenu, uz izložbene materijale.

Prijemu su pristustvovali članovi, bivši članovi, donatori, prijatelji i predstavnici lokalne, općinske i kantonalne vlasti. Ispred MZ Jelah gostima se obratio Ismet Zeničanin – KIĆI. Uz čestitke JOM-u naglasio je važnost učestvovanja u predstojećim Javnim raspravama. Mirnes Dedukić ispred Općine Tešanj je naglasio dobru dosadašnju i buduću saradnju lokalnih organizacija i općinskih vlasti. Kantonalna ministrica Romana Brkić je pohvalila rad JOM-a, brzinu i efikasnost u izvršenju projekata. Poslanik Federalnog parlamenta Senad Subašić je čestitao jubilej i stavio se na raspolaganje za sve buduće aktivnosti.

Jedinstvena organizacija mladih je uručila zahvalnice svim pojednicima, udruženjima, privrednicima i firmama za podršku koju su pružili svih 10 godina djelovanja organizacije.

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *