Izgradnja objekata OSLONAC-a, ponude za izvođenje radova, traže se

Nevladino humanitarno udruženje „OSLONAC“ sa sjedištem u Tešnju djeluje na području općine Tešanj određeno vrijeme u cilju osiguranja i pružanja pomoći najugroženijim osobama u segmentu stambenog zbrinjavanja.

Putem članarine i drugih izvora prikupljaju se novčana sredstva, a zaprimljeni su i prvi zahtjevi za pomoć u stambenom zbrinjavanju, nakon čega je uslijedio obilazak Komisije ovog Udruženja i utvrđivanje stvarnog stanja na terenu.

S obzirom da već posjedujemo idejno rješenje i predmjer i predračun radova iz ranijih projekata, odlučili smo da jedan od vidova pomoći u stambenom zbrinjavanju najugroženijih bude izgradnja individualnih stambenih objekata dimenzija 8,0 x 5,5 m. Objekat je prizemnog tipa, a sastoji se od kuhinje s dnevnim boravkom, sobe, te kupatila.

S tim u vezi, molimo sve zainteresovane da najkasije do 15. marta 2013. godine dostave ponudu za izgradnju individualnog stambenog prizemnog objekta dimenzija 8,0 x 5,5 m, nakon čega će Komisija ovog Udruženja izabrati najpovoljniju ponudu i sklopiti ugovor o izvođenju radova.

Vašu kovertiranu i zapečaćenu ponudu možete lično dostaviti sekretaru Udruženja Nedžadu Unkiću u Općinu Tešanj ili putem pošte na adresu OSLONAC TEŠANJ, Općina Tešanj. Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon 032/650-022, lokal 113, ili mobitel: 061/450-010, te lično kod sekretara Udruženja Nedžada Unkića, kancelarija broj 2, prizemlje Općine Tešanj.

Izvor: Oslonac.org

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *