Dodjela certifikata Grbić Saferu

safer-1

Tijekom vikenda, 14. i 15. decembra tekuće godine u Konjicu, član predsjedništva Bosne i Hercegovine, gospodin Bakir Izetbegović, dodijelio je certifikat Grbić Saferu o završenom jednogodišnjem programu političkog usavršavanja Političke akademije.

Grbić je tijekom tekuće godine posjetio i institucije Europske unije u Briselu, kao i druge studijske posjete s ciljem političkog usavršavanja, a koje su planirane u okviru programa političkih akademija.

Predavači i gosti predavači, tijekom ovog programa, bili su bosanskohercegovački političari, ambasadori i eurointegracijski stručnjaci, kao i visoki zvaničnici Europske unije, te fondacije i programi za integracije Bosne i Hercegovine.

U okviru programa, Grbić je dobio i certifikat Jarl Hjalmarson Foundation iz Švedske o uspješno završenoj obuci: EU integracije i političko brendiranje.

Tema diplomskog rada koju je Grbić odbranio, bila je: Ogledi o demokratizaciji Bosne i Hercegovine.

Nakon završene Političke akademije za omladinske lidere BiH Instituta za razvoj mladih i Europske komisije u BiH, te sudjelovanja u programu Političke akademije za političke lidere Perpetuum mobile kao i pripravničkog rada u Narodnoj skupštini Republike Srpske – ovo političkoj usavršavanje odnosilo se na sveobuhvatne političke teme drugih akademija u svim ciklusima.

Također, Grbić je uspješno okončano i Ženske studije, te je odbranio diplomski rad s temom: Historijski diskurs o ženskoj književnosti i ženskom pismo s osvrtom  na žensku književnost i žensko pismo u Bosni i Hercegovini. Diploma je Grbiću dodjeljenja u hotelu Europa, na svečanome prijemu koje je organizirala Žene ženama – Žarana Papić.

Napose, tijekom tekuće godine, kroz projekte GIZ-a Grbić je stekao diplome vršnjačkog edukatora, a certifikat o završenome tečaju filozofije na prestižnom Edinburgh univerzitetu Ujedinjenog Kraljevstva dodijeljen je u Edinburghu! Završen tečaj podrazumijeva savladavanje Epistemologije, Filozofije Znanosti, Filozofije Umu, filozofije morala i Metafizike.

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *