Veliki odziv građana u akciji “Jedan navijač, jedna stolica”. Najveći doprinos dali Općina Tešanj i Hifa Oil Tešanj

Upravna-zgrada

Prije nešto više od dva mjeseca započeli smo sa akcijom “Jedan navijač, jedna stolica”. S ponosom možemo reći da je veliki broj građana i simpatizera našeg kluba dao podršku ovoj akciji. Za one koji nas nisu pratili od samog početka,napominjemo da je riječ o akciji koja ima za cilj da se za stadion Luke u Tešnju izvrši kupovina i ugradnja 500 novih stolica.

Naime, svi zainteresovani privredni subjekti, navijači, simpatizeri, građani, pa i naša dijaspora, koji vole ovaj klub, mogu svoj doprinos uplatiti na sljedeći transakcijski račun broj (Sparkasse banka): „1 9 9 0 4 6 0 0 5 8 6 5 5 7 0 6“ sa naznakom (svrha doznake):„Jedan navijač, jedna stolica“. Kao što smo već i ranije pisali, cijena jedne stolice je 20 KM, a uz kupovinu stolice dobijate besplatnu polugodišnju kartu za utakmice NK TOŠK-a u proljetnom dijelu ovogodišnje sezone. Nakon što izvršite uplatu, svoju polugodišnju kartu možete preuzeti u prostorijama kluba, sa priloženom uplatnicom kao dokazom o uplati.

NK “TOŠK”, igrači, navijači, pa i građani ovog grada zaslužuju da realizacija ove akcije ugleda svjetlost dana. Koristimo ovu priliku da se zahvalimo svim građanima koji su dali svoj doprinos na bilo koji način, jer cilj upravo i jeste da svi doprinesemo onoliko koliko to možemo. Za naš klub jedna stolica vrijedi mnogo. Naravno, nikako ne smijemo zaboraviti podršku koju su nam ukazale Općina Tešanj i Hifa- OIL d.o.o Tešanj, koje su za ovu akciju donirale po 50 stolica, što je u novčanoj vrijednosti od po 1. 000, 00 KM. U prilogu možete pogledati spisak gađana i privrednih subjekata koji su do sada donirali novac za kupovinu stolica.

1 2 3

Opširnije na atomci.ba

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *