Tešanjska firma obećala uplatu od 50 stolica

522434_507248702727310_422257492_n

Web portal atomci.ba nekako je bio i incijator ove akcije “Jedan navijač jedna stolica” tako da imamo i dobijemo inormacije iz prve ruke.

U mjesecu martu je očekivati još jednu veliku uplatu od 50 stolica od jedne tešanjske firme koja isto želi da pomogne u ovoj akciji i prihvati društvenu odgovornost.

U jednoj tešanjskoj firmi su se radnici organizovali i tako da će od svoje martovske plate biti prebačeni novci za stolice na Lukama ali i u sklopu ove firme ima i rekreativni klub koji če da uplati dodatnih 10 stolica(ukupno iz ove firme 40 do 50 stolica).

Jedna osiguravajuća kuća koja ima sjedište u Tešnju je obećala uplatu od 10 stolica.

Vrijedno je spomenuti da je i određeni broj ljudi iz Jelaha i to vatreni navijači Borca iz Jelaha podržali ovu akciju i donirali po stolicu za Luke.

Bez obzira na veliko rivarlstvo redakcija Borca iz Jelaha je prva stala da se pomogne portalu da se ne ugasi jer je jednog zaista bilo kritično i bili smo pred samim gašenjem.

Iskreno se nadam da če se ovoj akciji priljučiti drugi sportski klubovi i barem da uplate simbolično jedno stolicu a tako i privredni subjekti kao i navijači,simpatizeri i prijatelji NK TOŠK-a.

Radovi na stadionu “Luke” več su počeli te se priprema sanacija tribina za prvih 500 stolica što je sigurno olakšalo klupsku kasu a radove izvodi firma “Elez” iz Tešnja.

Ovim se putem želimo da zahvalimo svim koji su pomogli i učestvovali u ovoj akciji ali i koji imaju namjeru da učine u narednom periodu.

naslovna

 

Opširnije na atomci.ba

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *