KAMPIRANJE NA XIII RASTOK FEST-u

kamp-web-slajder-950x415

Nakon nekoliko godina pauze, asastok kamp ponovo sa Vama!

Ove godine, na Platou Rastoke u Jelahu (lokaciji po kojoj je festival i dobio ime), tik kraj rijeke Usore, na posebno uređenoj zelenoj površini, pet minuta pješke od centra Jelaha i lokacije na kojoj će se održati ovogodišnje izdanje XIII Rastok Fest-a (sportski poligon OŠ ”1. mart”), organizatori Rastok Fest-a će postaviti Rastok kamp.

Ove godine Rastok kamp će biti podijeljen na ograničen broj od 20 mjesta sa postavljenim šatorima, kapaciteta max. 2 osobe (u vlasništvu organizatora) i ograničen broj od 30 slobodnih mjesta za postavljanje vlastitih šatora kampera, kapaciteta max. 4 osobe.

Sve Vas, koji ćete nas posjetiti 7. i 8. augusta i želite boraviti u Rastok kampu, pozivamo da putem online prijave na linku ispod, rezervirate svoje kamp mjesto:

ONLINE PRIJAVA

Rastok kamp se otvara u petak, 7. augusta u 09:00 sati, od kada se može početi sa postavljanjem vlastitih šatora ili korištenje već postavljenih šatora. Rastok kamp se zatvara u ponedjeljak, 10. augusta u 15:00 sati.

Rastok kamp je besplatan ali broj mjesta ove godine je ograničen, zato požurite i rezervišite svoje mjesto u Rastok kampu na vrijeme!

Priprema, pozor, sad!

Krajnji rok za prijavu odnosno rezervaciju mjesta u Rastok kampu je 27. juli 2015. godine ili do rezervacije svih mjesta u Rastok kampu.

Molimo Vas da prije rezervacije mjesta u Rastok kampu detaljno pročitate prava i obaveze kampera u Rastok kampu (PDF).

Napomena:

Nakon što se rezervišu sva mjesta u Rastok kampu, online prijava više neće biti dostupna.

Za sva eventualna pitanja ili nejasnoće obratite se koordinatoru Rastok kampa.

E: [email protected]
W: www.rastok.ba
T: +387 32 664 114 (kancelarija)
GSM 1: +387 62 544 538 (Ante Bratić, Koordinator Rastok kampa)
GSM 1: +387 62 589 929 (Almir Ramić, Menadžer RFa)

 NAŠ MOST JE MUZIKA I DIJALOG BEZ GRANICA!

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *