Svi golovi pali sa bijele tačke

Zenički sudija Nermin Smajlović „najvjerovatnije“ ući će u anale suđenja u našoj državi jer je u komšijskom ogledom TOŠK-a i Natrona svirao pet jedanaesteraca. A i sami izvođači sa bijele tačke na najbolji su se način odužili Smajloviću sa svojom preciznošću, Bureković treća i 65. minuta, Hadžiametović (75.) i najbolji pojedinac susreta Zatagić u 57. minuta i osamdeset i peta. Svi prekršaji su bili u šesnaestercu a branič gostiju Husukić isključen je 63. minuti zbog igranja rukom. Komentar poslije susreta dali su nam treneri Mašić i Mrguda.

Ibro Mašić (Natron): Čestitam domaćinu na fer i korektnoj igri. TOŠK je bio bolji za taj jedan gol. Suđenje u Tešnju je čista lakrdija. Ekipa ima karakter i sa deset igrača uspjeli smo smanjiti. Ta me činjenica raduje pred duel sa liderom Bosnom jer ćemo sve učiniti da ih pobijedimo.

Ajdin Mrguda (TOŠK): Po meni svi penali su čisti. Moji momci nisu ispoštovali naš dogovor iz svlačionice. Brine me zadnja linija, imali smo čvrstinu i gradili tu odbranu ali to nije bilo na nivou. Stupčanica se bori za opstanak, iako ćemo sve učiniti da ne izgubimo, biće teško jer ćemo biti desetkovani u Olovu.

Nekadašnji mladi reprezentivac Admir Ljevaković, član čeških Teplica na Lukama bodrio je svoj prvi klub TOŠK i brata Alena, koji je odigrao dobro jer je nedavno imao porodičnu tragediju. Braća Ljevaković su prošloj u sedmici izgubili oca Ekrema u pedest i devetoj godini.

O Halid Fejzic

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *