Rastok Foto Kamp 2013 Jelah

rastok

Jedinstvena organizacija mladih (JOM) iz Jelaha u sklopu XI Rastok Festivala (www.rastok.ba), 2013. organizuje trodnevnu foto radionicu pod nazivom „Rastok Foto Kamp“. Rastok Foto Kamp je jedinstvena prilika za sve zainteresirane mlade osobe da zajedno sa profesionalcima razvijaju svoje znanje u oblasti fotografije. Kamp je prvenstveno namjenjen mladima između 15 i 30 godina koji su se tek počeli baviti fotografijom ili koji žele da svoje znanje o fotografiji podignu na veći level. Prijave za kamp su otvorene do 01.08. i ohrabrujemo sve mlade fotografe da pošalju svoju prijavu.

Radionice u sklopu kampa vodi priznati fotograf  Ziyah Gafić (www.ziyahgafic.ba). Kamp traje od 18. do 20. augusta u Jelahu. Svi učesnici će imati priliku da nauče sve stvari koje su ih ikada zanimale o fotografiji. Učesnici kampa će biti edukovani o internet promociji svojih radova te će imati priliku da u praksi primijene stečena znanja.

Nakon završenog kampa, na zatvaranju Rastok Festivala, biće organizovana prezentacija/izložba svih radova učesnika kampa.
Pozivamo sve zainteresovane da nam pošalju svoju prijavu i unaprijed se veselimo druženju uz puno novog znanja.

Za slanje prijava i sve dodatne informacije posjetite web-site Rastok Foto Kampa www.fotografija.rastok.ba

O Emin Mahmutefendic

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *