Šta mislite o derbiju između Borca i TOŠK-a

1383869_465485626903618_1340610852_n

Web portal atomci-.ba je uradio anketu o predstojećem lokalnom derbiju između Borca i TOŠK-a iz Tešnja pa možete da čujete mišljenja iz oba tabora:

 

Koja su Vasa ocekivanja u predstojećem derbiju izmedju Borca i TOŠK-a i koji rezultat očekujete?

Jasmin Sadiković:kao administrator fkborac.jelah.ba i navijač Borca očekujem pobjedu, znam da je Tošk u odličnoj formi, ali znam i da niti jedan klub u našoj ligi ne odskače nešto posebno svi su približne kvalitete i svako svakoga može pobijediti. Dajem prednost Borcu zbog domaćeg terena ali i zbog par pojedinaca koji uvijek mogu dati gol ako imaju želju i motiv a ovaj derbi je pravi motiv. Takođe mislim da je Borcu potrebnija pobijeda i da će imati veći motiv dok će Tošk ići na remi. Predviđanje rezultata (subjektivno): 3:1 za Borac, golove za Borac daju Žižo, Subašić, i Mudrov. Ipak najbitnije je da derbi prođe bez povreda, sa što manje kartona, sa punim tribinama sportskih navijača, a na kraju neka bolji pobijedi.Očekivanje kluba je pobjeda 100% jer ukoliko izgubimo bodove gubimo i šanse za vrh tabele.

Ajdin Muslić(igrač TOŠK-a):Očekujem dobru i fer utakmicu i pobjedu TOŠK-a s kojom bih ovjerili titulu jesenjeg prvaka.

Haris Sejdić(presjednik NK TOŠK-a) :D obili smo kratak odgovor da prognozira neriješen rezultat.

Sadin Bašić(igrač TOŠK-a).Nadam se dobroj utakmici s mnogo golove s obje strane a nadam se da če moja ekipa TOŠK postići gol više i da ovjerimo seriju dobrih rezultata kao i da osvojimo titulu jesenjeg prvaka.

zlaja

Zlatan Tetarić(Tešanj):Očekujem fer nadmetanje izmedju ekipa Borca i TOSK-a i korektno navijanje obje navijacke skupine.Rezultat derbija 2/2.

 

 

Admir Braković(igrač TOŠK-a):Očekujem da pobijedimo i da ostanemo lideri na polusezoni. Međutim, ova utakmica, tj. derbi je uvijek teška utakmica, ali mislim da mozemo doci do pobjede koja ce nam omoguciti ostanak na prvom mjestu. A sto se tice rezultata, nije bitno koji ce to rezultat biti, samo je bitno da pobijedimo

Samir Skomorac:Pobjeda i to je to(kratko uz osmjeh nam je prokomentarisao ljubimac plavih s “Luka”)

Armin Mruga(igrač TOŠK-a):Iako nemam pravo nastupa na ovoj utakmici(crveni karton protiv Natrona op.aut) bit ću uz svoje saigraće i očekujem pobjedu jer imamo mladu i dobru ekipu.

Adnan Žižo(igrač Borca):Mislim da će to biti prava prvenstvena utakmica, očekujem napadačku igru sa obje strane a a prednost dajem Borcu samo zato sto je Borac malo iskusnija ekipa a iskreno očekujem pobjedu sto je i realno nebitno  šta tabela kaže u ovom trenutku.

Ramiz Brkić(Uprava TOŠK-a):Danas sam se sreo sa Muslićem,Suljićem i Skomorcom.Uvjeravaju me da se ništa ne brinem.Ja im vjerujem.A Vi?

Razgovarao Sejo Muftić(web portal atomci.ba)

plakata za rentanje avantura

 

Opširnije na atomci.ba

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *