KK “GRADINA” Tešanj maestralno otvorila sezonu u A1 ligi FBiH!

DSC_0050

Bilo je zista biti večeras Tešnjak i gledati duel u A1 ligi FBiH između naših momaka i gostujuće ekipe KK “BRČKO” iz Brčko Distrikta. Uživali smo u prelijepim akcijama naših igrača ali i fenomenalnim potezima gostujućeg igrača Ahmedbašića koji je šutevima za tri poena i atraktivnim zakucavanjem oduševio publiku u Tešnju.
Kada vodite prvu četvrtinu sa 34:14, u jednom momentu je na semaforu stajalo 24:0!, kada imate cijelu utakmicu frenetično navijanje naših Atomaca, kada je sala bila maltene puna – ne možete da ne razmišljate ni o čemu drugome već samo o pobjedi.
Naši momci su večeras pokazali da su zasluženo u ovoj sezoni u A1 ligi FBiH i da će voditi jednu od ključnih riječi za sam vrh ove lige. Večeras su pokazali da i mnogo jače ekipe se neće naigrati u SRC Tešanj.
Momcima čestitamo, naredno kolo putujemo u Srebrenik kod imenjaka, a potom nam dolazi 09.11.2014. PLAY OFF IGMAN.
Uprava kluba se zahvaljuje svim navijačima na podršci a posebno Atomcima. Pozivamo vas da dođete 09.11.2014. i da sportskim navijanjem bodrimo naše momke.
Prije utakmice i jedna svečanost, Naime Uprava kluba odlučila je da nagradi prijatelja kluba i donatora profesora dr Aleksandra Jakovljevića iz Banja Luka koji već duži niz godina pomaže naš klub.  Kao znak zahvale gdin Jakovljević je dobio komplet dres našeg kluba i sportsku torbu sa grbom KK ” GRADINA” Tešanj.

O Tesanj Net

Jedan komentar

  1. Hebiga, Ćećo, da sam znao da si Ti, ne bih zucnuo, titami…nije potpisato..!! Jako odmah brišem..!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *