Medina Hadžić objavila svoj prvijenac „Deja Vu“

HP Song Battle u organizaciji Hayat Produkcije izazvao je interesovanje kod velikog broja amaterskih pjevača, kako naših tako i regionalnih. Simpatije stručnog žirija ovog puta osvojila je Medina Hadžić iz Tešnja čiji je glas, trud i rad prepoznat.

Medina je zajedno sa ekipom Hayat Produkcije vrijedno radila, te je trud iznjedrio jednu vrhunsku numeru „Deja Vu“.

Zaista sm zahvalna, sretna i ponosna zbog mog prvijenca „Deja Vu“. Voljela bih da pjesma dođe do srca publike i iskreno se nadam da će osvojiti eter mnogih radijskih stanica i da će ostaviti trag u godinama što dolaze. – za portal hayatproduction.ba izjavila je Medina.

Tekst i muziku za numeru potpisuju Lejla Moćević, Alisa Brulić Polumenta i Arel Češljar koji je ujedno radio i aranžman zajedno sa Mehom Radoovićem.

Veliko hvala ekipi koja je radila na pjesmi za strpljenje i pruženu priliku da upravo ja snimam ovu pjesmu. Moj san da snimimo pjesmu se sada pretvorio u stvarnost, baš što i objašnjava „osjećaj viđenog“. „Deja Vu“ govori o jednoj ljubavi izgubljenoj u vremenu, ali pjesma nosi melodiju pobjede jedne povrijeđene, ali snažne žene koja ipak nije izgubila vjeru u čistu i pravu ljubav. – ističe Medina.

Za Medinu bilo je osigurano i snimanje videospota, tako da je „Deja Vu“ dobio svoj vizuelni identitet koji se savršeno uklopio sa generalnim tonom pjesme.

Medina Hadžić je pobjednica HP Song Battle-a ispred stručnog žirija Hayat Produkcije. Bilo je jedno divno iskustvo raditi sa njom. Ovo je njena prva pjesma i mi smo se stvarno potrudili da je predstavimo u što ljepšem svjetlu. – rekao nam je Meho Radoović koji je, zajedno sa Arelom Češljarom, radio aranžman.

HP Song Battle pruža mladim ljudima odličnu priliku da dobiju određeni dio medijske pažnje koja im je nepohodna na početku muzičke karijere, te se može smatrati i kao izvrsna odskočna daska ili orijentacijski seminar za planove u budućnosti.

Medina je svoju pjesmu „Deja Vu“ premijerno predstavila u zabavno-muzičkoj emisiji HP Show, a vi je možete poslušati u nastavku:

(Izvor: https://hayatproduction.ba)

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *